Monday 24 September 2012

Bokbloggarmingel på Kontrast!

Det är väl knappast många som har missat att jag och min nerd crew ska dra till Kontrast?


ALLA SKA MED!!!

Jag fick också en idé, eftersom jag råkar känna en hel del bokbloggare, som känner en del bokbloggare, som känner en del bokbloggare... så tänkte jag att det vore kul om alla kunde träffa varandra. Inte ens jag vet vilka ni alla är, så jag är jättetacksam om ni hjälps åt att vidarebefordra detta till era nerd crews som ska med, så alla bokbloggare kan hänga med!

Planen är som följer: Lokalen öppnar 15.00 fredag den femte oktober. Programmet startar 16.00, så alla som vill kan väl komma och mingla med mig i baren innan (cirka 15.15-15.50?), lära känna varandra lite, kanske catcha upp lite sen Eurocon eller ta en liten (eller stor) drink för att fira starten på en asbra helg. Sen är det ju inget som hindrar oss från att mingla hela Kontrast igenom, men då har vi i a f ansikten på varandra! :)

Tänkte mig det hela som rätt oceremoniellt, jag kommer inte hålla några tal, jag kommer inte styra upp det på något vis mer än att presentera folk för varandra och sen är det ju upp till folk att själva outa sig som bokbloggare! ;)

Var är då baren? Direkt när man kommer upp för trapporna till kongresslokalen finns den, å där kommer jag och min nerdcrew att hänga, spana in alla författare som vi måste stalka, snacka om de senaste boksläppen och swoona över det magnifika programmet.

Hinner ni inte till bokbloggsminglet men ändå vill träffa fellow bokbloggare så kan ni ju maila mig på boktimmen[at]hotmail[dot]com, så swappar vi mobilnr och så kan vi försöka finna varandra. (Annars kan ni ju alltid fråga någon om de känner Fia och vet hur hon ser ut.) 

Några frågor på det?

8 comments:

Böckerx3/Metta said...

Jaha och vem minglar med mig när jag kommer först på lördagen? :(

Fia said...

Jamen du får ju haka på oss! ;) Du borde väl veta hur jag ser ut vid detta laget. Och så känner du ju igen massa annat folk också, antar jag ;)

Arina said...

Om tåget är i tid (Ha!) och om jag inte svimmar på vägen till hotellet så hinner jag nog vara med en stund. Men jag vet inte om jag är så sugen när du nu inte tänker hålla tal. Är det värt det, liksom?

Böckerx3/Metta said...

Ja vi ska ju äta fisk o chips!

Socialistsimon said...

Arina: Du måste komma. Fia ska hålla tal och dela ut swag och sen ska alla få vars ett chip inplanterat vänsterhanden som är koplat till din kredit i baren

Fia said...

Om jag ska hålla tal så vill jag stå i ett flygplan och ha en sån där ekande mikrofon som Bill Pullman i Independence day.
Alternativt så vill jag se ut som Mel Gibson i Braveheart.

Arina said...

Ja ja, jag kommer väl då!

Jag hoppas verkligen jag hinner men om inte så ses vi säkert ändå på ett eller annat sätt.

Eve said...

Ska bli kul, bara att hoppas på att mitt tåg är i tid...