Wednesday 6 May 2009

Integritet och recensions-ex

Jag vill uppmärksamma ett sen kommentar i mitt blogginlägg om recensions-ex, för det är säkert inte så många som går in och läser den så här i efter hand.

Gilda Romero, personen som erbjöd mig mitt recensions-ex har svarat och hon säger:
"Nu såg jag denna konversation som jag tycker är mycker intressant. Mitt arbete handlar i mycket högre grad om information än påverkan och min uppfattning är att man aldrig kan påverka någon att gilla en produkt. Däremot kan man de till att de vet att den finns. Den dagen ni bloggare tummar på er integritet är ni inte intressanta längre, det är er åsikt som är intressant. Om och när jag skickar böcker förväntar jag mig ALDRIG någon motprestation, det är jag alltid väldigt tydlig med. Och ni som vill ha böcker i framtiden kan alltid mejla mig: info(at)gildaromero.se "

Det säger väl allt. Bara att maila dit, gratis böcker utan motprestation borde väl vara i alla bokbloggares intresse! ;)

4 comments:

Lyrans Noblesser said...

Bra svarat av Gilda :-)

Fia said...

Håller med er båda.

snowflake said...

Vilket förlag jobbar Gilda Romero på?

Och är hon släkt med Enrique Romero som teckat Modesty Blaise...? Nej, det sista var inte helt seriöst. :-)

Gilda Romero said...

Bokmania, du sa ett ord jag verkligen gillar: symbios, det är precis så jag ser på saken!
Snowflake: Jag jobbar inte på något förlag, utan jobbar för flera förlag och författare, jag är kommunikationskonsult. Och jag är varken släkt med Enrique eller Cesar tyvärr...