Sunday 23 November 2008

Julklappspåse Large

Nu är det dags för julklapp i bokbloggsvärlden, och En bok om dagen har därför arrangerat en kedja av bokbloggare som skall lista ut vad den nedanför dem själva vill ha. Min jultomte blir Hanna (Hej Hanna!) och jag skall vara jultomte åt Kerstin (Hej Kerstin!). Det här kommer bli jättekul känner jag på mig.. ;)

8 comments:

Kerstin said...

Hej hej! Ja, det här ska bli spännande =)

//Kerstin

Fia said...

Mmm, minst sagt!

Anonymous said...

Hejsan. Vad roligt att få skicka min påse till en annan utflyttad norrbottning.

Fia said...

Hanna, var är du från? Själv kommer jag från Älvsbyn, Norrbottens pärla! ;)

Anonymous said...

Jag kommer från Luleå och flyttade ner i juni förra året. Hur länge har du varit i exil och HUR klarar du de snöfria, fuktiga, blåsiga "vintrarna?"

Har kikat runt lite på din sida och OJ vad olika böcker vi läser. Detta kommer bli en utmaning. Så jag börjar med två frågor för att undgå total katastrof.

Är det någon genre eller författare som du absolut INTE vill hitta i din påse?

Något tilltugg du är allergisk mot eller bara inte kan med att äta?

Vad roligt det är att vara igång!!!

Fia said...

Jag flyttade hit i månadsskiftet februari/mars och hittills HATAR denna mörka regniga höst (vägrar kalla det vinter om det inte faller snö)...

När det gäller böcker är jag väldigt enkelriktad: romantik är ett måste. Jag har vid vissa tillfällen funnit ickeromantiska böcker roande med, men det är inte ofta. Jag läser i stort sett allt utom deckare/skräck/thrillers, så Stephen King skulle nog inget bra val. Om du går in på mina länkar (Läst 2008, Att läsa) och klickar på bokhyllan så kommer du få en rätt så tydlig uppfattning om vilka författare jag gillar, vad jag har läst och vad jag har hemma...

Sist av allt: när det kommer till godis kan man egentligen inte misslyckas med mig... jag gillar allt utom surt och viol, och skulle du ge mig choklad så blir du mycket poppis.. =)

Anonymous said...

Enkelriktad? Hm, med andra ord finns det möjlighet att vidga dina läsvyer. Jag hoppas själv att min boktomte vidgar mina.

Funderar nu på ett smidigt sätt för vår kommunikation då våra "inläggs-kommentar-trådar" kommer vandra längre och längre ner i historiken. Något förslag? Vill ju helst att bloggarna är inblandade känns fel att ta en bloggutmaning via mail.

Anonymous said...

Jag har redan ett förslag. Titta in på min blogg under julklappspåseinfon i spalten till höger och tyck till.