Monday 25 April 2011

Bloggträff i Sthlm?

Jag och min gode vän Ett hem utan böcker kommer att sammanstråla i Stockholm den 14-16 maj för att hälsa på en gemensam vän från Luleå som nyligen flyttat till Storstan. Vi kommer självklart också ha tid för litet fika på stan och skulle så hemskt gärna vilja träffa er bokbloggare!

Om du vet med dig att du kommer vara i Stockholm under denna period kan du väl pipa till på boktimmen[at]hotmail.com, skriv gärna om du bara kan någon utav dagarna. And don't be shy now! ;)

2 comments:

Anonymous said...

Hej min hemliga bokvän! Det här blir en spännande utmaning. Förstår att du gillar SF å Fantasy...å jag som knappt läst nåt av det. Ser fram emot ditt inlägg om vad du väntar dig. Så ska jag klura vidare på vad jag ska stoppa i ditt paket. Ha en fin helg!

Fia said...

Hejsan! Jag ska genast börja knåpa på det. Du behöver inte stirra dig blind på att det måste vara fantasy eller science fiction. Jag gillar historiska romaner, engelska klassiker (har knappt läst någon men ser ofta dem på teve), romantiska berättelser... så länge det finns romantik så jag intresserad! :)