Saturday 2 April 2011

30 days of books + zombieinvasioner

Försökte ju hoppa på denna utmaning i februari, lyckades skriva 3 inlägg innan jag fick skrivkramp och lade ned projektet. För att jag ändå tycker det verkar kul så vill jag få en ny chans, och därför hoppar jag in med det fjärde inlägget, den 4:e dagen i april. Alltså imorgon.

Tills dess så kan ni som undrar vad jag svarat på de första tre frågorna kika in här (bästa bok förra året), här (en bok som lästs mer än 3 gånger) och här (bästa serie).


På tal om utmaningar så drömde jag inatt om den nära stundande zombieinvasionen, och återigen var jag inte förberedd. Zombierna bröt sig in i vårt hus och jag låste in mig på toan, utan varken machete eller pumphagel. Vad sjuttsingen tänkte jag på?! Nu är det dags för mig att ta mitt samhälleliga ansvar och gå till SF-bokhandeln i Malmö och införskaffa den här, så jag kan förbereda mig på rätt sätt.

5 comments:

Anonymous said...

Investera i World war Z av samme författare istället - där får du veta hur tipsen fungerar i praktiken! Jag överlever alla mina zomiedrömmar nu för tiden, och jag har många :)

Boktokig Eva Boström said...

Lät som en jobbig dröm, men med den boken kan du ju känna dig säker och behöver kanske inte drömma så otäckt mer.

Boktagen said...

The zombie survival guide är ett måste för att trygga sina överlevnadschanser!

Fia said...

Bokmalande, tack för tipset! Jag skall checka in den.
Boktokig, boktagen, visst är det så. Planering är a och o, och med grundförståelse för hur man bäst bekämpar zombies så är det ju enklare ;)

Clara said...

Även jag har börjat med 30 days of books nyligen, hade dag fyra idag faktiskt.
Jag förstår precis hur du tänker när du ska skaffa Zombie Survival Guide, jag har också tänkt skaffa mig den men jag vet inte varför men det har inte blivit av, nu läggs den överst på beställningslistan!