Wednesday 4 November 2009

Pocket & Prassel 3.0

Nu har jag fått mitt tredje och sista pocket & prassel-paket, och WOW vilket paket det var! Det hade ett vampyrtema, halloween till ära. Två vampyrklassiker, Bram Stoker's Dracula och Anne Rice's En vampyrs bekännelse. Jag blev jätteglad eftersom jag faktiskt kikat på dessa två böcker och velat läsa dem ett långt tag. Tack så jättemycket!! Sen så tyckte jag det var rätt så roligt att jag fick en vitlöksklyfta med i paketet, för rätt som det är kan man ju stöta på en vampyr där ute och då är det bäst att gardera sig! Med i paketet låg en massa goa teér och en liten hårboll som jag förstår ska vara en kinesisk tekula (du får gärna förklara för mig hur man gör med denna, hemlige bokvän!) och så fick jag irish coffee och plockgodis med skräcktema. Mmm! Delicious! (Tänderna är faktiskt en av mina favoriter bland plockgodiset!)

Nu så här i det mörka höstrusket så gillar jag att tända ljus och krypa ned under en filt med en bra bok. Min sambo gav mig ett par ljus för ett tag sen (pumpa-ljuset och brickan köpte jag till själv). Visst ser det mysigt ut?

Sen fick jag faktisk en Halloween-present av honom i fredags... visst lyser det mysigt hemma hos mig??

7 comments:

Martina said...

Man lägger väl bara tekulan i en kopp med hett vatten och så vecklar den ut sig? Jag tror att de går att använda flera gånger.

Fia said...

Ok, coolt

Mrs E (ibland Grefvinnan) said...

Coolt! Vilket roligt paket :-)

Minellie said...

Beroende på vad det är för tekula så går det att använda för upp till 7 (!!!) koppar =)
Mysiga presenter, njut av bokvädret som hösten bjuder på!

Anonymous said...

Kul att du blev glad över böckerna! Det blev tyvärr inte plats för så mycket prassel i paketet när jag hade stuvat i böckerna. "Hårbollen" är en torkad blomknopp, jag tror att det är en kamomillblomma, sätt den i tekannan eller koppen så slår den ut!Jag visste inte att de kan återanvändas, jag brukar kasta dem efter första gången... Det har varit kul men svårt att knåpa ihop paket till dig, en riktig utmaning. Om du vill ha en ledtråd till vem jag är, även om det är för tidigt att avslöja sig helt ännu, jag bor i en familj med fler djur än människor och jag man kan säga att min blogg har ett husligt tema...

Fia said...

Anonym: Husligt som i ett hus för djur? =)

Bokbabbel said...

ljus är det bästa, man kan inte ha för många sådana! :)