Tuesday 16 December 2008

Julklappspåse Large har anlänt!

Så anlände då julklappspaketet, proppfullt av trevliga saker! Jag fick hela FYRA böcker:

Khaled Hosseini - Tusen strålande solar
Cormac McCarthy - The Road
Philippa Gregory - Den andra systern Boleyn
Ray Kluun - En sorts kärlek

Två av dem (The road, Systern Boleyn) har jag haft på min önskelista ett bra tag, Tusen strålande solar har jag inte ens funderat över men nu när jag läst baksidan tror jag definitivt att det är en bok som jag kommer gilla... och så Ray Kluuns bok, en av hannas personliga favoriter... Såg en recension av den på någons blogg och tänkte att den verkade intressant, men sen så glömde jag helt bort den tills nu, så den är jag nog mest glad över. Tack så jättemycket Hanna för att du gav mig dessa utmärkta böcker!

Med böckerna så kom även Love Actually (och här är det lustiga, jag var på en affär igår och bläddrade genom filmer, såg den och köpte den nästan, men så tänkte jag att det är jul och då skall man inte köpa presenter till sig själv). Jag älskar denna film, ett jättebra val Hanna! Sen har Hanna varit gullig och gett mig chokladhjärtan (choklad, mums!) och ett fint julkort, samt tänkt på att skämma bort mina kissar också... vi är alla mycket glada över våra presenter!
8 comments:

Anonymous said...

Åh vad roligt att bok- och filmvalen blev så lyckade. Kryp nu upp i soffan med en kopp te (rymdes ej i påsen), choklad, bok eller film och bara njut.

Gosa med katten lite extra från mig, jag saknar mina älsklingar.

(Om detta kommer 2 gånger så skyller vi på teknikens underbara värld)

Fia said...

Det var nog lika bra att du inte fick plats med någon te, jag har så mycket teer just nu som måste drickas upp... =) Jag skall faktiskt krypa upp i soffan med en bok, fast just nu måste jag läsa Denise mina - Död i garnethill (för en bokcirkel som är i morgon). Har lekt med kissarna litet ikväll å de älskar råttorna, och Aska (den glupska katten) mumsade i sig både sina OCH sin systers godisar. Tack återigen för en jättefin present! =)

Anonymous said...

Inte nog med det - nu har du en award att hämta.

Fia said...

Nu menar du En bok om dagens award till alla i Julklappspåse Large, right? Den har jag redan uppmärksammat =)

Sara Ödmark said...

Vilken sötnos till katt! Och vad roligt att den fick en present också.

Fia said...

Jaa, jag är ett ganska stort fan av henne själv.. det kanske märks? =)

Anonymous said...

Haha! Så roligt! Jag har likadana möss till min katt och de är de enda leksakerna vars "rolighets"-faktor består. Andra leksaker kan hon vara galen i när hon får dem och sen får man ta undan dem några månader för att de åter ska bli roliga. Men likadana möss ligger ständigt framme och det går inte en dag utan att min kise ligger och biter på dem, springer runt med dem i munnen, slänger dem upp i luften eller nåt annat skoj!

Det är bra att vara förtjust i sina katter! Det förtjänar dem!

Fia said...

Håller med dig Klara! Har du haft katt länge?