Thursday 4 September 2008

Från min eminentaste vän

För er som följer min "vardagsblogg" så vet ni att jag flyttat från Luleå till Trelleborg för 6 månader sedan. Ibland får jag litet hemlängtan, och då är det tur att jag har min Eminentaste Vän Martina som spontant skickar mig pick-me-ups. (Jag ringde henne och förklarade att hon numera är min allra bästa och eminentASTE vän...)
Som ni ser på bilden har jag fått två böcker (Elisabeth Nemert - Rovfåglarnas tid, Anita Shreve - Pilotens hustru), Anthon Bergs Ghana 60%, den berömda "Lule-blandning Orginal", från The-shoppen i Smedjan, minttuggummit "Hottie" från Lagerhaus i Luleå och ett jättefint uggle-bokmärke. Dessutom ett gulligt brev - trots Fluffe-remarken! ;)

(En del människor har fått för sig att jag heter fluffe eftersom min sambo kallar mig det. Det hela började med en mycket söt fluffig katt som jag kallade "fluffeduff", det utsträcktes sedan till att allt möjligt sött fick heta fluffeduff, och min sambo blev rätt så leds och straffade mig genom att ge mig smeknamnet fluffe... ;)

4 comments:

Martina said...

Fluffe är helt enkelt ett uttryck för tillgivenhet =).

Fia said...

Well, isåfall... Fluffeduffepluffituff!

Anonymous said...

Haha, va gulligt det låter! Fluffe ^^

Fia said...

Gulligt, maybe. Men min sambo har alltså kallat mig Fluffe så länge så jag inte ens kommer ihåg när han kallade mig Fia sist. Jag skulle aldrig ha accepterat det i början. Bra varnande exempel till alla som har pojkvänner som försöker ge en töntiga smeknamn.. kväv dem i vaggan! smeknamnen alltså, inte pojkvännen. Om det nu inte är så att namnet är riktigt riktigt uselt och han förtjänar att bli kvävd...