Thursday 25 October 2012

What's up?


Snodde just Bokstävlarnas lägesrapport, som ursprungligen kom från Sara BE (Glorybox) och modifierades av Vildvittra.

Senaste böckerna jag läste: H.G. Wells "The invisible man" lästes ut förra veckan. Rapport kommer nog inte, känns konstigt att recensera en klassiker.

Böcker jag läser just nu: Jenny Milewskis "Skalpelldansen". Det går långsamt för jag vågar bara läsa den på tåget till jobbet, om jag läser den för sent på dagen så är jag rädd att jag ska få mardrömmar på natten. Jag är rätt lättskrämd. Men jag gillar den!

Böcker jag ser fram emot:  Mikael Niemis "Fallvatten" måste jag läsa. Naturkatastrof i norrbotten, hur spännande som helst!

Senaste filmerna jag såg: Har sett otroligt lite filmer på sistone. Såg dock "Moonrise Kingdom" förra helgen då jag var i Umeå, och WOW vilken bra film! Rekommenderas! Såg sen "Looper" på bio. I'm telling you guys, this is going to be a classic! Superbra!

Filmer jag ser fram emot: Måste ta mig till bion och se Dredd, samt att jag vill se Brave. Mest längtar jag nog till Ironman 3, eftersom jag är en superhjältenörd.

Senaste teveserierna jag såg: New Girl, Downton Abbey, How I met your mother, Merlin, The Big Bang Theory, Castle, Hart of Dixie, Once upon a time, Warehouse 13... och nu också Arrow!
Teveserier jag längtar efter: Game of Fucking Thrones. S.H.I.E.L.D.

Musik jag lyssnar på just nu: Allt möjligt blandat i min spotify, you name it, I got it. Förutom jazz och RnB.
Musik jag ser fram emot: Har inte så mycket koll på sånt, men borde inte Adele släppa en ny skiva snart?

2 comments:

Jan Lindgren said...

Väldigt många bra serier på den där listan. :D

Anna said...

Har precis börjat på Skalpelldansen och tycker att den verkar mycket lovande. :)