Wednesday 9 May 2012

SF-bokcirkeln: The Sequel

Skall erkänna att jag saknat detta med bloggande, även om jag inte orkar med det i någon större skala på flera år. Det är så mycket mer än bara recensera böcker. Saknar sammanhållningen. Dagliga uppdateringar om ditta och dattan, nördigt och icke nördigt. Er som jag följer på twitter har jag ju koll på, men undrar vad alla ni andra har pysslat med på senaste halvåret? För er som inte följer mig på twitter kan jag summera mitt halvår: dåliga dejter, slutkörd och sönderarbetad, samt att Socialistsimon fortsätter att vara en törn i min sida.

Vad har jag läst då? Tja, har bara läst tre böcker hittills i år också, och de är inte mycket att orda om heller (förutom Eld som jag redan ordat om). Men trots den fortsatta lästorkan så har jag nu beslutat för att utmana mig själv, och se om jag orkar läsa litet mer. Jag ska träffa SF-bokcirkeln den 26 juni och diskutera Hannu Rajaniemis "The quantum thief" som jag har sett fram emot att läsa ända sen Hannu Rajaniemi intervjuade Charles Stross som intervjuade Hannu Rajaniemi på Eurocon 2011.

Lånad av Laziestgirlintown.blogspot.com
Hannu till vänster, Stross till höger. De var roliga.

4 comments:

Västmanländskan said...

Åh, trevligt att få "se" dig här igen. Du kan kanske blogga bara lite när du orkar ;)
Håller på med "Eld" nu och har fullt sjå med att undvika att läsa alla andra bokbloggares inlägg om den innan jag är klar.

Fia said...

Kul å "se" dig med! Jag ska försöka att hitta en bra balans :)
Btw, min recension är så o-spoilerig så den knappt kan kallas en recension, så den kan du nog läsa :) Markera bara inte det avsnittet som är märkt "spoiler" ;)

Maria said...

*vinkar*

Fia said...

*vinkar tebax*