Sunday 19 September 2010

Going to the Bokmässa!

Ok, detta är ett mer allmänt inlägg eftersom jag inte har någon ny bok att recensera (läser mest serier just nu å finner att det är rätt så spoileraktigt att recensera fortsättningar). Jag och några ur min bokcirkeln (bl a socialistsimon) skall åka till bokmässan nästa helg. Vi kommer vara på plats från lördag morgon till söndag eftermiddag. Håller på att gå igenom programmet för mässan just nu och har bokat in Nene och Karins Kick Ass chiclitt i fantasy *jäj*!!

Eftersom jag nyligen blivit singel och flyttat in till storstaden Malmö så har jag tyvärr på sistone haft litet tid för läsning, men nu börjar det bli ändring på det. Jag har sparat in cirka 1 och en halv timmes pendling per dag samt att jag om kvällarna har mycket mer tid för mig själv där jag kan slå mig ned på soffan och fly från verkligheten i någon bra bok utan någonting som pockar på min uppmärksamhet. Jag har också börjat planera för ett bokhyllebyte (ska gå från expedithyllor till billy-hyllor) och då kommer jag att få plats för massor mer böcker! *längtar* Därför så kan jag med gott samvete unna mig litet böcker på bokmässan. Ska ta med mig en ryggsäck å fylla den med allt möjligt i bokväg!

Sen så hoppas jag förstås också att jag kommer få möjlighet att träffa litet andra bokbloggare på mässan. Har inte riktigt haft tid att surfa in på folks bloggar på sistone så jag är litet osäker på vilka som kommer vara där. Hojta gärna till så kanske vi kan träffas på lördagkväl1!!

7 comments:

Arina said...

Om inte annat så kan du ju besöka bloggcafét som tydligen skall finnas på lördag. Själv kommer jag troligen besöka mässan torsdag-fredag men är inte riktigt säker ännu. Kanske kommer jag över en biljett till och då blir det ytterligare en dag.

Förmodligen åker jag hem senast lördag eftermiddag och då blir det lite svårt men annars så träffar jag dig gärna.

Mrs E (ibland Grefvinnan) said...

Vad synd att vi missar varandra, jag hade gärna träffat dig men är i Berlin över helgen. Hoppas du får det bra på mässan.
Kram

Hanneles bok-paradis said...

jag ska nog dit på fredag

Full bokhylla said...

Kul att du ska åka, hoppas vi ses där!

Bokomaten.. said...

Tänkte också tipsa om bloggcaféet.:-) Kommer ju avra massor med folk på mässan på lördagen eftersom Bokhoras Bloggbuss går från stockholm den dagen.:-)

Hanna said...

http://hannashorna.wordpress.com/2010/09/21/nastan-fardig-inbjudan-till-bokbloggstraff/

Lyrans Noblesser said...

Det var kul att ses idag :-)