Saturday 7 March 2009

Fantasyfantaster och scifinördar sökes!

Tycker du om vampyrer, drakar, alternativa verkligheter och utomjordingar? Läser du mycket böcker? Bor du i Malmö/Lund-regionen? Då har du chansen att hoppa på starten av en helt ny bokcirkel!

Jag har länge längtat efter att möta människor som delar mitt intresse för fantasy och science fiction, och vilket bättre sätt finns det då än genom en att starta en bokcirkel? Tanken är att det ska vara ett enkelt upplägg med en bok i månaden, vi får alla var sin månad där vi får bestämma bok som ska läsas, vi träffas på fik efter 18 och diskuterar böckerna. Men först och främst gäller det att få ihop litet people.

Intresserad? Eller vill du veta mer? Maila: boktimmen@hotmail.com

9 comments:

Anonymous said...

Jag är intresserad. Det beror lite på var och när.

Johan A said...

Se http://www.fandom.se/forum/viewtopic.php?t=1119

Fia said...

Socialistsimon: Jättebra, du kan väl maila till adressen så håller vi kontakten och ser om vi får ihop litet fler?

Johan A: Jag förstår att ni fått ihop en liten grupp om 5-6 stycken? Funkar det bra? Hur ofta träffas ni?

Johan A said...

Fia: Jag är inte med i gruppen, så jag vet inte (jag bor i Uppsala). Jag trodde bara att ni kunde ha intresse av att slå ihop initiativen. Jag tror att de har haft det lite trögt att träffas pga sjukdomar, småbarn och sånt, men att det har varit kul när de väl fått ihop det.

Om du registrerar ett konto på forumet kan du fråga de andra själv.

Fia said...

Okej då förstår jag. Jag ska ha det i åtanke... Först och främst så ska jag dock se hur många jag kan få ihop via bloggen.

Anonymous said...

Du kan ju kolla på Catahya också, eftersom du är reggad där nu. :)

Fia said...

Det var en bra idé, det ska jag göra!

Anonymous said...

Jag hittade bokcirkeln på http://www.fandom.se/forum/viewtopic.php?t=1119 rätt nyligen och var med på senaste träffen. Vi var 5 st, vilket var rekord, två tidigare träffar hade varit med 3 personer, det har inte varit riktigt samma personer heller på träffarna, så cirkeln har väl inte riktigt stabiliserats ännu. Jag kände ingen där sedan tidigare, men det var väldigt trevligt! När och var vi träffas nästa gång har vi inte heller bestämt - bara att vi ska läsa "Air". Vi vill nog gärna vara någon till i cirkeln - så om du vill vara med kan du hålla utkik på fandom-forumet efter tid och plats.

Fia said...

CG: Har registrerat mig på forumet så vi kan diskutera där,annars får du gärna maila mig på boktimmen@hotmail.com. Hittils har jag tre intressenter.