Thursday 26 February 2009

Pocket&Trix - uppdaterad

Vilken genre tycker du bäst om? Fantasy, science fiction, historiska romaner, drama, kärlek, klassiker.

Finns det någon genre som du ännu inte testat men som du gärna skulle ge dig på? Egentligen inte. Om jag måste kanske jag kan läsa någon skräckis, men då måste den vara BRA. Håller på att läsa Låt den rätte komma in och än så länge är jag inte så jätteimponerad. Skälet till att jag kan tänka mig läsa skräckisar är att jag är alldeles för rädd för att se dem på film, klarar inte av alla de där "hoppa-till"-scenerna. Som tur är finns det nog inte så många sådana i böcker.

Finns det någon genre som du undviker på liv och död och alltså inte vill få böcker ur? Är inte så där fasligt förtjust i böcker utan romantik. Dvs de flesta deckare och en den thrillers...

Har du någon favoritförfattare - och saknar du något ur dennes produktion? David Eddings, Neil Gaiman och Jane Austen. De böcker jag äger av dessa kan du se här.

Har du någon författare som du är nyfiken på och gärna vill testa? Stephen Kings fantasyserie. HG Wells klassiker. Skulle gärna vilja ha boken om Bibliotekskatten Dewey eftersom jag älskar katter...

Någon författare som du verkligen avskyr och inte alls vill läsa? Hmmm... de flesta svenska författare är ganska ointressanta.

Har du någon lista publicerad någonstans över vilka böcker som du redan äger, månntro? Klicka in på bilden av min bokhylla så kommer du till mitt nyligen uppdaterade bibliotek.

Läser du andra språk än svenska? Engelska

Te- eller kaffedrickare? Någon speciell sort som du gillar mer än andra? Både och. Gillar sötare teer typ jordgubb, men inte för söta som vanilj och persika. Fruktiga, mintiga och mysiga går bra. Inget ingefära och sånt shajt. Kaffe är gott också! Provade en gång kaffe med mintchokladsmak, det gillade jag.

Äter du godis? Vilken sorts godis föredrar du? Älskar choklad och saltlakritsgodis. Favoriter är sweizernöt, geisha, coco, pingvinstänger med mint i...

Är naturgodis sådant som du gillar? Inte sån där jättehöjdare men jag har köpt det några gånger.

Är du allergisk mot något? Nej.

Har du någon pysslig hobby? Tycker om att dressera katterna och brukar använda kattgodis till detta. Tycker om att skriva och brukar oftast köpa söta och behändiga skrivböcker.

Sportar du? Noooo, aldrig.

Gillar du film - i så fall vilken slags film? Samma slags filmer som böcker... för närmare info...

Favoritfärg: Vit
Stjärntecken: Tvilling
Favoritland: Irland, Skottland, Australien
Favoritserier: Heroes, NCIS, Gilmore Girls, How I met your mother

4 comments:

Martina said...

http://www.rinkworks.com/fnovel/

;)

Fia said...

Hehe, den var rolig den =)

Martina said...

Jag norpade förresten dina kategorier favoritland och favoritserier. =)

Fia said...

Kul att det är du som copy catar mig för en gångs skull ;)