Sunday 30 November 2008

Leaving on a jetplane...


Nu är det alltså dags för att åka till "sommarstugan" på Gran Canaria med familjen. Detta innebär nyhetstorka här på bokbloggen, men ni kan vara säkra på att jag kommer ha desto mer att skriva om sedan då jag kommit tillbaka!
De böcker jag har packat är: Tisdagar med Morrie av Mitch Albom, Oskuld och erfarenhet av Tracy Chevalier, Denise Mina - Död i Garnethill samt Elisabeth Nemert - Bortom stjärnan. Min mor har packat ned sitt exemplar av Vattenmelonen av Marian Keyes med, så jag tror väl att jag skall ha något att läsa iaf... ;)

3 comments:

Kerstin said...

Åh, vad härligt det låter! Vi har också tillbringat en hel del tid på Gran Canaria =) Vi håller till i San Agustin. Jag får dock vänta tills i påsk innan vi åker dit igen.
//Kerstin

Anonymous said...

Feliz estancia!

Fia said...

Kerstin: Vad härligt att ni åker dit! Gran canaria är riktigt mysigt tycker jag... det var riktigt härligt denna gången, precis lagom varmt och soligt. =)

Full bokhylla: Que? Habla espanol? Sin gas, con gas, una cerveza por favor! Naranja o fresa mums! Feliz navidad! Det var hela mitt ordförråd på spanska.. =)