Monday 12 April 2010

Vårskönt bokbyte frågeformulär 2

* Vad gör du helst på fritiden?

Ser på romantisk komedi, gosar med mina katter, läser, spelar sällskapsspel, dricker kaffe* Samlar du på något?
Damm? Kilon? Nog inget som räknas som samlande...
* Favoritfärg?
Vitt som snö! Gillar även vårens kulörta färgskala, grönt, blått, gult. Fast gult hör mer till påsken och vi är väl rörande överens om att den är över nu? Tycker om naturfärgerna med.
* Teve-serier som du uppskattar?
Hänvisar till mitt tidigare blogginlägg: http://boktimmen.blogspot.com/2010/03/serier-jag-foljer.html* Favoritfilm? Eller: vilken slags film gillar du bäst?
P.S I love you, Jane Austens Book club, Under Toscanas sol, Pay it forward, Serenity, Alla Jane Austen-filmer, Inte för vinnings skull, Emma Hartes hemlighet, Fifth element, Moulin Rouge, Harry Potter, V for Vendetta, Forrest Gump, Star trek, Monty Python, It's a wonderful life, Gone with the wind, Peters Friends, Blade runner
* Föredrar du te eller kaffe? Vilken smak?
Jordgubbste, Grönt orient-te, Mintkaffe.. Det är smaksatta favoriter. Tycker jag har relativt mycket teer just nu dock... Och kaffe för den delen med.. Men om du har någon favoritsort som du vill dela med dig är jag öppen för förslag!
* Vilket slags godis tycker du bäst om?
Choklad, saltlakrits, polkagrisar, mint. Remmar är gott, isåfall kola eller jordgubb.
* Stjärntecken?
Är en tviling ut i fingerspetarna. Kreativ men inte konsistent...


* Något som du verkligen skulle avsky att få i ett paket som ska föra tankarna till våren?
Nope! Inga skräckfilmer dock...


* Något som du verkligen skulle bli glad över att få i ett vårskönt paket?
Något fint till hemmet...


* Eventuella allergier eller födoämnesval (vegan, t.ex.)?
Jag äter det mesta utom viol och sura godisar.


Fritt fram att fylla på med valfri information utöver detta! Fritt fram för andra (t.ex hemliga bokvänner) att ställa följdfrågor!
Jag pendlar med buss varje dag så det skulle vara trevligt med något att göra på bussen, som variation till läsningen. :)

2 comments:

Anonymous said...

Hmm...kikar in igen och klurar över det där med något att göra på bussen. Utöver att läsa... Undrar hur du tänker men förstår att det är svårt att svara på./Din hemliga bokvän

Fia said...

Utöver att läsa kan man t ex lösa korsord.. Lyssna på ljudbok.. Skriva på sitt mästerverk.. vem vet, jag tänkte inte så noga =)