Monday 18 May 2009

Le Grande Avslöjande

Helt otippat var det kanske inte, men jag var hemlig bokvän åt Lolina (som har en mycket bra slutledningsförmåga och redan gissat sig till detta)! Btw Lolina - skrev till dig en gång och när jag tappade ned till "skriv" knappen så tabbade den underligt nog in mina uppgifter - hann till min förskräckelse inte avbryta men förhoppningsvis var det inte så ledande kommentar att du kunde gissa att det var jag... (fast det gjorde du ändå va?)

Extra kul var det att sista paketet blev så lyckat, det var kul att höra att jag läst hennes tankar, jag hade faktiskt funderat länge och väl över vad sjuttsingen jag skulle ge henne å så kom jag på att hon hade Anna Gavalda i fetstil, men bara en av hennes böcker, så då tog jag en vild chansning om att hon inte hade läst de andra - och vilken tur jag hade!

Nu har jag inte fått mitt sista paket ännu (har fått ett mail som förklarar varför så det är ingen fara) men jag tror jag vågar mig på en gissning ändå - jag tror min hemliga bokvän är Energikakan. Fram tills mailet hade jag faktiskt ingen som helst aning, men när hon berättade vad det var som gjort att det sista mailet inte kommit iväg ännu så började jag mitt detektivarbete och det ledde mig osökt till Energikakan. Am I right? Or am I right? =))

5 comments:

linda said...

Härligt! Tack så hemskt mycket för alla fina paket. De var helt perfekta. Var väldigt fundersam över hur du fick ner allt i paketen. Speciellt alla påskrisägg!

Din oanonyma kommentar har jag helt missat, så det var ingen fara med det!

Tack än en gång, synd att det bara var 3 paket. Jag som just börjat se fram emot och längta efter fler! Hoppas du fått lika fina paket som jag!

linda said...

hihi, nu såg jag din kommentar tidigare. jag har inte reflekterat över det! kunde ju vara vem som helst som kommenterade egentligen, även fast jag kanske borde dragit slutsatsen!

Fia said...

Varsågod! Vilken tur att du inte lyckades klura ut det för tidigt! Jag tyckte det var jättekul att skicka paket till dig, tycker faktiskt också det är synd att det bara var tre paket, nu när jag börjat pejla in vad du gillar! =) Packningen var förstås tvungen att bli väldigt välplanerad för jag hade ju så mycket jag ville få ned... =)

Jag har fått jättefina paket och väntar fortfarande med spänning på mitt sista..

linda said...

Har det hunnit komma fram ännu?
Ska bli kul att se vad du fått :)

kolla in mina nya bilder förresten!

Fia said...

Linda, det har kommit fram. Se mitt inlägg litet högre upp! =)