Saturday 20 September 2008

Utmaning

Ett inte så bokrelaterat inlägg, men då utmaningen kommer från en riktig bokmask, nämligen Annbookworm, så antar jag utmaningen:

5 platser där jag varit på semester: 5 gånger på Anfi del Mar på Gran Canaria där mina föräldrar har en lägenhet, en gång i Bulgarien, en gång här i skåne innan jag flyttade hit. Har inte varit på så många olika ställen som ni ser...

5 jobb som jag har haft: Grillbiträde x 3, kassörska, receptionist, teamleader/administratör, marknadsförare/PR-chef.

5 saker i min handväska: Det förändras ju från dag till dag, men det som alltid finns där är börsen, pennor, hörapparatsbatterier, mp3-spelaren och busskort.

5 saker i min frys: Köttfärs, kyckling, alaska pollock, laxfilé, wokgrönsaker.

5 saker i min bil: (Ok, i min sambos bil) Solglasögon, vägkarta, billaddare, mynt, rabattlappar som vi fick när vi flyttade in.

Eftersom det inte är så många andra som kommenterar i min blogg förutom dem som redan fått denna utmaning så tänkte jag att jag skickar vidare den till 'vem som helst som läser detta och blir sugen på att anta den'. Lycka till!

(För framtida utmaningar så kan jag påpeka att jag försöker hålla denna blogg mer bokrelaterad medan jag har en annan vardagsblogg där jag skriver om allt möjligt. Kolla gärna in den om ni är intresserade, adressen finns alltid vid sidan av inläggen.)

3 comments:

Anonymous said...

Förlåt, tänkte inte alls så långt. Skall inte upprepas. //Ann

Fia said...

Inte är det någon fara, det är ju alltid kul å svara på utmaningar.. du kan ju kolla in min andra blogg också (www.becauseitswrong.blogspot.com), och om du får några fler ickebokrelaterade utmaningar kan du ju alltid utmana mig där ;)

Anonymous said...

Hade inte nå'n koll på något faktiskt när det gällde, brukar inte själv bli utmanad. Tänkte på dig som inflyttad Skåning, samtidigt som jag följer dina inlägg.
Har kikat in på din andra blogg och har lagt till den i min "bloggroll".
Är det något annat icke bokrelaterat så blir det där fortsättningsvis.
Trevlig Vecka.