Sunday 14 June 2009

Annonsering på bloggen?

Ja, det är ju den ständiga frågan. En del gör det, en del vägrar. Jag kan tycka det ser rätt så tråkigt ut, jag menar, då får jag ju mindre plats på bloggen för MINA saker, och det blir på något sätt mindre personligt. Men nu har jag blivit kontaktad av en reklambyrå och de erbjuder ju en månatlig summa pengar, så då blir jag samtidigt litet nyfiken. Jag menar, handlar det om en större summa är jag inte den som är den, då kan jag tycka det är okej. Men vad är priset för att offra min självständighet..? Och sen väger det ju in vad för slags reklam som min hemsida skall göra - det måste ju vara något jag kan stå för. Det skulle inte vara okej för mig att göra reklam för en politisk organisation, men däremot en bokhandel är ju helt okej, jag menar, det är ju mycket enklare att kunna klicka in dit å köpa böcker istället för att skriva i adressfältet (i-landsproblem!).

Hmm. Grubbel grubbel.

4 comments:

Lyrans Noblesser said...

Jag är nyfiken på vad man egentligen får för Google och bokhandelsannonser? Jag har vägrat reklam på alla mina hemsidor tidigare, men kanske skulle kunna tänka mig ngt på bloggen. Fast inte om det ger 20 spänn i månaden, typ.

Fia said...

Nej, det hela beror ju på priset. Du kanske borde maila dem och fråga? Eller fråga Bokhora, de har ju massor med annonser...

Lyrans Noblesser said...

Jo men Bokhora har så mycket fler besökare än mig så det blir inte jämförbart.

Fia said...

Det beror på om det är en standardsumma eller per click...