Thursday 11 December 2008

Chicklit-byte!

Kommer ni ihåg mina Nora Roberts triologier som jag skrev om för ett tag sedan? Den första triologiserien består av Nyckeln till ljuset, Nyckeln till sanningen och Nyckeln till mod. Den andra triologiserien består av Solens diamanter, Pärlor från månen och Havets safirer...

Jag kom att tänka på att jag måste skaffa mig ett par nya mysiga chicklits för julfirandet i norrland, men min bokhylla är rätt så fattig på dessa just nu och ekonomin tillåter egentligen inte något bokshoppande... så då kom jag på den briljanta idén att jag skulle checka här på bokbloggen om det finns någon som är intresserad av att byta till sig dessa mysiga triologier mot några andra lättsmälta chicklits...? Någon som kanske har ett par gamla Marian Keyes-böcker de vill bli av med? Eller Maeve Binchy? Eller Sophie Kinsella? Eller Jane Green? Eller vad som helst, som ni redan läst och tror ni klarar av att byta bort..?

Bara checka med mig, jag är inte så jättekräsen när det gäller böcker... däremot är jag alltid sugen på nya upplevelser!

2 comments:

Kerstin said...

Hej! Jag har första delen i Nyckeln-trilogin. De andra två byter jag gärna till mig.
Jag kan i retur erbjuda något av följande:
Singel på nytt - Plum Sykes
I dina kläder - Jane Green
Babbeldrottningen - Meg Cabot
Våga flyga - Lisa Jewell
Exhäxorna - Jane Moore
Jag har nog några fler liggande också, men har inte titlarna i huvudet. Du kan väl maila mig, du har väl kvar adressen?
//Kerstin (som väntar med spänning)

Fia said...

Vilken jättebra idé! *springer och mailar*