Wednesday 25 December 2013

Julklappsböcker!

Julafton kom och gick, presenter delades ut och mottogs, julmat åts, brädspel spelades och sen åt vi lite till. Jag fick sockor (ja, Carina, jag skrev sockor, inte strumpor :P ), strumpbyxor, benvärmare, termosockor, nagellack (jag är nog en aspirerande medlem till nagellacksmaffian), USB-minne, digital fotoram, foton som ska ramas in, presentkort som ska slösas upp, och sist men inte minst... massor med BÖCKER! Mina bröder gav mig tre fina klassiker; Daniel Defoes "Robinson Crusoe", Charles Dickens "A Christmas Carol and Other Christmas Books" och Robert Louis Stevensons "Treasure Island".

Min mamma gav mig två böcker av Lawrence M Krauss, hade aldrig hört talas om honom men som inbitet Star Trek-fan så ska det bli kul att läsa honom. Den fösta heter "Beyond Star Trek - The physics of Star Trek, The X-Files, Star Wars, Independence Day" och den andra handlar endast om Star Trek och heter "The physics of Star Trek" och har förord av Stephen Hawking. How cooool is that?

Böckerna!
Strax efter jag fotat och lagt upp denna bild kom mamma med en till bok, en utgallrad biblioteksbok - "Baskervilles hund". Arthur Conan Doyle, så klart :)

Vad har ni fått för böcker i år? Vad har ni gett bort för böcker? Jag gav bort Kristian Gidlunds "I kroppen min". Borde kanske köpt ett ex till mig själv, men jag klarar inte av så sorgliga böcker.

Hoppas ni alla har en mysig julhelg! God fortsättning på helgen!

4 comments:

Cinnamon said...

Jag fick bara en bok, Twice Tempted, en en hel massa annat som strumbyxor, benvärmare, sjal, jacka, väska och en fin tavla och ett fint mobulfodral med Damon Salvatore på. Kolla in min sida så får du se. :)

Carro said...

Jag fick faktiskt inga böcker i julklapp, inga sockor heller för den delen ;) Men lite annat smått och gott såklart.

Farraw said...

Jag fick två böcker i julklapp. En sci fi-bok av Terry Pratchett och Stephen Baxter som heter "The Long Earth" och första delen av Mörkrets Ring av Nick Perumov, "Alvklingan". Den senare är en fortsättning på Sagan om Ringens berättelse och utspelar sig 300 år efter ringens krig.

Fia said...

Åh ja just ja, Sf av Pratchett, måste läsas!!