Wednesday 1 June 2011

Kungen, avgå inte!!

Media försöker verkligen göra en höna av en fjäder och jag är orolig att de kanske lyckas denna gång. Det är så förbaskat fult av dem, speciellt de på Den Vetenskapliga Tidsskriften Aftonbladet som försöker manipulera oss läsare till att tro att HELA SVERIGE vill att Kungen ska avgå. För vill hela Sverige det, ja då måste han väl? (tänker kanske folk...) Men jag skulle gärna vilja se den majoritet som yrkar på Kungens avgång, för alla som jag talar med tycker bara det är beklagligt hur han behandlas av media. Så vilka är dessa HELA SVERIGE? Hm? Den Vetenskapliga Tidsskriftens redaktion?

Problemet är bara att Den Vetenskapliga Tidsskriften har så många läsare så de vet verkligen hur de ska sätta bollen i rullning/så ett frö av tvivel/driva saker till sin spets. Och jag är så guuud förbannat less!!

Vem bryr sig om Kungen varit på porrklubb? Han är inte mer än människa. Det skulle förvåna mig om han aldrig sagt eller gjort något fult i hela sitt liv. Who the hell gives a shit??

När vi likaså är inne på att straffa honom för att han gick på en porrklubb för 25 år sen så kan vi väl straffa honom för att han supit sig askalas vid 18, eller varför inte gå längre tillbaka? Vilken bror har inte slagit sin syster då han var liten? (Våldsman??) Eller kanske ville han inte äta upp sin gröt nån dag? (Ätstörning??) Leta upp/fotoshoppa litet bilder och så har ni en story där, lika patetisk som er. Jävla skit-blaska!

3 comments:

Bokomaten said...

Haha, härligt! Helt rätt! Vem bryr sig? Har han nu det här jobbet så kan han väl inte hålla på o avgå bara för att han har familjeproblem. Det är väl inte vårt problem, det är väl Silvias? Ska man diskutera monarki eller inte så finns det heelt andra saker man skatitta på än om nuvarande kungen hittat på fuffens någon gång eller ej.=)

Maggan said...

Jag tycker precis så som du! Vad är det att rota i! Larvigt! Dessutom elakt, hänsynslöst och skenheligt. Det är mobbing, tycker jag.

Bra skrivet!

Boktokig Eva Boström said...

Håller med!!!