Friday 27 May 2011

Annat bokrelaterat...

Har varit bloggtorka här ett bra tag nu. Har inte lust att skriva så värst mycket nu för tiden. Läser knappt böcker så jag har inget att recensera. Det är vårsommar ute, livet är kort och natten är ung, etc etc.
Har jag lust att skriva så kommer jag att göra det, kanske inte så mycket om böcker dock... Men jag kan försöka hålla er ajour med mitt liv i övrigt. Det finns mycket annat att bokrelaterat att skriva om, bara jag får lust att sätta mig ned här. T ex...

Jag skulle kunna skriva om Vampire Diaries som jag sett, och hur mycket jag hoppas på att Damon och Elena blir ihop i säsong tre. Och att jag planerar att köpa böckerna... Är de nå bra?

Jag skulle kunna skriva om min mini-semester i Stockholm där jag och Martina från Ett hem utan böcker hälsade på Sooz från Any Moment Called Now och hade en underbart nördig bokbloggsträff med Bokstävlarna-Anna.

Jag skulle kunna skriva om bokbloggsträffen i Malmö, som The Bookpond-A-lo skrev om den 22 maj, som också var jättetrevlig. Härligt att träffa mina gamla bokcirkel-kamrater också!

Jag skulle kunna berätta om min planerade tripp till Stockholm i juni där jag skall besöka Eurocon och nörda loss med resten av nörd-Sverige. Ni kommer väl??

No comments: