Sunday 22 May 2011

Bones-marathon

Hade Bones-marathon igår. Såg hela sjätte säsongen fram till finalen, och WOW vilken final. Vad jag grät! Emily och David är så fenomenala skådespelare... De vet hur de skall skapa stämning och hur man skall berätta sina repliker från hjärtat.

(Till skillnad från Stolthet och fördom (2005) som jag trashat på FB för dess brist på känsla bakom dialogen...)

Har någon mer än mig sett säsongsavslutningen av Bones? Några tankar??

Övriga säsongsavslutningar som nyligen avverkats är NCIS, Big Bang Theory och How I met your mother. Mina känslor för NCIS börjar svalna litet i och med den kassa avslutningen, men hoppas nästa säsong bjuder på nya äventyr.

2 comments:

Bokomaten said...

Aldrig fastnat i Bones, men Big Bang Theory är ju super.=) Finns det någon som inte gillar Sheldon, liksom? fast fy 17 för att ha honom som kompis.. Tack för igårförresten, synd det blev så kort.:( Och jag har svårt att höra riktigt när det är så mycket ljud.:( Vi får göra om ´at istället.=)

Fia said...

BBT är helt underbart bra! Bones går an när allt annat har slutat ;)

Tack själv för igår! Det var trevligt att träffa dig och du verkade sprudlandes lycklig måste jag säga! :) Och jag kan sympatisera med dina hörselproblem igår, själv är jag ju hörselskadad så jag har ju svårt att höra hela tiden, igår var det nästan omöjligt... trots mina hörapparater.