Tuesday 14 July 2009

Skottland nästa!

Ska åka till Skottland snart inför min sista semestervecka. Vi ska självklart se de klassiska sevärdheterna som whiskeydistillerier, Loch Ness, Inverness, Skye, Stirling Caste, Culloden, Edinburgh och Glasgow, sen har vi fått ett par tips från ett par skottar som bor i Norrbotten, men om det är någon av er som varit i Skottland och har något smultronställe att tipsa om så tar jag gärna emot fler tips!

Caledonia, here I come!

3 comments:

Boktradition said...

Jag totalförälskade mig i skogen vid Soldiers leap när jag var i Skottland (vilket iofs var ett bra tag sen) http://www.darkisle.com/k/killiecrankie/killiecrankie.html ..naturen i Skottland är iofs dömd att vara fantastiskt makalös vart man än vänder sig :)

CG said...

När jag var i Skottland för 15 år sedan bodde jag på ett jättemysigt och billigt vandrarhem precis intill Loch Ness. Det finns fortfarande och verkar vara sig likt:
http://www.lochness-backpackers.com/loch_ness_backpackers_hostel.htm

Olivia said...

Vad avundsjuk jag blir! Jag bodde utanför Edinburgh i tre månader för en massa år sedan, det är en riktigt trevlig stad. Byn jag bodde i hette Uphall och den kan du skippa med gott samvete!