Saturday 4 July 2009

Bloggning på Arlanda

Just nu har jag mellanlandat på Arlanda och skall på ett litet tag vidare till Norrbotten, the land of the Fia. Under tiden passar jag på att slösurfa eftersom jag knappt har hunnit kika åt bloggen den senaste veckan. Det har varit mycket stressigt inför semestern, har arbetat över, fixat ärenden inför resan, städat och packat. Nu är jag helledig i tre veckor och har dessutom betald semester för första gången i hela mitt liv (TJOHEJ!). Jag firar detta underverk genom en resa hem till Norrbotten och sedan till Skottland, land of the kilts. ;)

Jag vill bara återigen påpeka hur kul det har varit att så många har uppmärksammat min fantasy&sf-lista. Er som jag inte har hunnit heja på önskar jag förstås VARMT VÄLKOMNA till min blogg, och hoppas detta ska bli en början på en fin "blogg"skap (fiffigt va?). Kommer lägga till er i min blogglista och har en tanke om att jag skall försöka fixa litet statestik utav era svar (bara för skojs skull förstås), men först måste jag lyckas ta mig till Norrbotten och "landa litet".

Under tiden så önskar jag er alla en riktigt skön semester (om ni har det) eller en riktigt skön arbetssommar som förhoppningsvis inte är varken för slitig eller för slö. Man måste röra på sig, och bära solskydd (se bara på min nacke efter Vikingamarknaden) och dessutom dricka mycket vatten!

Fia over and out.

3 comments:

snowflake said...

Jag var 35 när jag fick min första semester. Få betalt utan att jobba - otroligt! Lyckokänsla.

Hälsa Storforsen om du åker dit. :-)

Sofie said...

Ha en underbar semester och läs som en galning ;) Betald semester är grymt!!

Fia said...

Jag ska defintivt till Storforsen, det är standard eftersom jag bor i samma kommun. =) Ska ropa ut "Snowflake hälsar!" ;)

Sofie: TACK! Det tänker jag göra! =)