Tuesday 7 April 2009

Celebert besök

Har just putsat och fejat färdigt inför ett celebert besök. Ska bli så kul å få besök hela långa påskveckan, ska dra runt henne och visa varje smultronställe och så ska vi mysa med böcker och te (antar jag, för det är ju det bästa vi vet!). Håller just nu på med China Mievilles Un Lun Dun inför vår minicirkel och än så länge är den riktigt lovande. Har litet dåligt om tid därför har den inte hunnit bli läst färdigt men nu är den på gång!

Nu ska jag nanna inför sista jobbdagen, sen - PÅSK!

4 comments:

Klara said...

Nyfiken som man är och så läser jag både din blogg och Martinas: kände ni varandra sen innan eller har ni lärt känna varandra över nätet, genom bloggarna osv...? Hoppas ni får en trevlig påsk! Ser fram emot lite värme och sol och läsning såklart!

Fia said...

Jo vi är bästa vänner =) Vi har lärt känna varandra på luleå universitet, först genom att vi jobbade ihop och sen genom att vi blev grannar. We go waaay back =)

Hannas bokhylla said...

Jag var också inne i Malmö i dag. Men bara en snabb sväng för att få tänderna kollade. Inga hål, yippie. Har inga bra idéer hur vi ska fixa våran dejt.

Fia said...

Jag tror inte det kommer bli något dejtande, vi har så mycket som vi ska hinna med så jag vet inte riktigt hur vi ska kunna pressa in det... =/