Thursday 13 September 2012

Läslust!


Höst!

Det börjar vara så där krispigt kyligt i luften och rönnbären hänger i klasar. Jag lyssnar på Adele och drömmer om att köpa flanellskjortor och stickade tröjor, och kanske en tweedkavaj. Jag har rensat i mitt te-skåp och gjort plats för nya smaker, och börjat hamstra att-läsa-böcker inför Kontrast. Jag vill läääääsa!! 

Allt detta är ett säkert hösttecken. När jag tänker på höst så får jag en myskänsla som nästan ger gåshud. Älskar, älskar, älskar! Bäst av allt är att man kan ha på sig sköna varma kläder och sitta inomhus och läsa. :)

 (Man kan också ta långa skogspromenader och drömma sig bort till andra fantasyvärldar. Dock så är mina fötter inte riktigt i form för promenader *ynk*, så vi kan lämna den biten för tillfället.)

Just nu läser jag H.G. Wells "The invisible man". På tur står Nene Ormes "Särskild", Ola Wikanders "Serafers drömmar" (Simon sa att den hade en smaskig sexscen såatte...). Sen måste jag läsa "The Passage" av Justin Cronin (Feuerzeug, I blame YOU!). Skulle också vilja hinna läsa Erik Granströms "Svavelvinter" och Anders Björkelids fortsättning på "Ondvinter" (När det begav sig kunde jag knappt vänta på fortsättningen på Ondvinter, men nu känner jag att det gått så länge så jag måste nog läsa om Ondvinter före jag läser fortsättningen..)

Too much to read, too little time. Hur ska jag prioritera?

7 comments:

Bokbabbel said...

Du måste definitivt läsa "The Passage"! Och lyckans dig, för när du läst den har fortsättningen "The Twelve" redan kommit!

Höstpepp ftw!

Arina said...

Känner som du inför hösten. Jag blev jätteglad i morse när jag så att det varit frost i natt.

Fia said...

Bokbabbel: Jag äger boken, så jag kommer definitivt å läsa den! *höstpepp ftw*

Arina: Härligt med frost!! Här är frosten långt borta, men löven börjar gulna. Me like!

Västmanländskan said...

Visst är det härligt med höstläsningshumör!

Bokomaten said...

Den där bilden tror jag bestämt att du använde FÖRRA hösten också när du började höstpeppa.;) Jag känner igen ångesten och förvirringen över att ha för mycket läsning på gång! Jag får hjärtklappnig och svettningar över allt jag vill hinna med. Det är ju så mycket!!

Fia said...

Västmanländska: Absolut! :)
Bokomaten: Du är mycket observant... lite FÖR observant kanske? ;) Skämt åsido, lustigt att vi ska bli stressade över läsning... det är nog bokmässe/kontrast-jidders, don't you think? ;)

Feuerzeug said...

. Mmm... Passage. Mycket bättre än recensionerna fått mig att tro.

Långläsningsdeluxe.