Tuesday 11 September 2012

Kontrast-bokbloggare, se hit!

Snart är det dags för The Clash of The Nerds a.k.a. Kontrast a.k.a. Swecon! Jag och min nerd crew (socialistsimon) kom på idén att vi borde stråla samman med alla bokbloggare nån gång under fredagen, i ett mingel mellan några paneler alternativt under en mindre "attraktiv" panel (finns det sånna?), för att alla ska få hälsa på varandra och för att de mer anonyma bokbloggarna ska få en chans att presentera sig och fråga vem som är vem. Hur tycker ni det låter?

Lokalen öppnar 15.00 och programmet börjar 16.00, innan dess tror jag folk vill gå omkring och titta lite och insupa atmosfären, (eller en öl?), så det bästa vore väl att träffas runt 15.40-15.55 eller något liknande. Mötespunkt? Någonstans i närheten av en rökruta (där ni säkerligen lär hitta Simon... med en hatt...)

Hojta till med förslag på tider då programmet börjar komma upp! Och var gärna behjälpliga med att vidarebefordra denna information till dem ni vet ska dit (som har bokblogg).

Syns snart! 

7 comments:

Johan A said...

Nej, programmet börjar 16.00. Lokalerna öppnar 15.00.

Fia said...

Ah, good to know! Då finns det ju gott om tid för att hälsa innan panelerna :)

Eve said...

Åker dit själv, så hade varit jättekul. Ingen koll på alls vad det finns för mötesplatser eller vad som passar, men kanske lättare att bestämma när det börjar närma sig.

Åka said...

Kul idé! Jag ska försöka dyka upp. Är väl ingen högstatusbokbloggare, men jag bloggar i alla fall om böcker. (Och man kanske inte behöver kvalificera sig?)

Fia said...

Eve: Klart vi ses, och vi har lite olika idéer om mötesplatser, annonserar ut det lite närmare!

Åka: Vem är en högstatusbokbloggare? ;) Nyckelordet här är "bloggar om böcker" ;) Och dyk gärna upp, jag har bara spanat in dig i smyg på eurocon och det skulle vara trevligt att officiellt säga hej!

Arina said...

Jag vill naturligtvis träffa er men det beror förstås på när det blir. Minns inte riktigt när jag är framme på fredag.

Fia said...

Arina: Vi kan ju byta mobilnummer och messa varandra så hittar vi varandra nån gång under fredagen iaf! :)