Saturday 30 July 2011

När man är sjuk...

När man är sjuk och ynklig är det synd om en, då har man rätt att tröstshoppa böcker. Jag gick in på adlibris nu på morgonkvisten och klickade ned tre böcker.

Den första boken är skriven av bokbloggaren Malin Johansons och heter "Kär lek". Den har fått enormt mycket bra kritik. Jag har tjatat för att få ett rec. ex som Malin generöst nog tänkte ge mig, men eftersom jag tror på Malin som författare och vill stötta henne så passar jag på att köpa boken istället. Sådeså. Något som gör det hela litet extra roligt är att boken handlar om en norrbottning i skåne, något som ligger Malin nära om hjärtat och så även mig.  Förväntar mig hög igenkänningsfaktor!

Spann sedan vidare på det romantiska temat och köpte Eva Rices "The lost art of keeping secrets" samt Lucy-Anne Holmes "50 sätt att träffa den rätte". Nu kanske Miss E tänker "Vilket sammanträffande, båda böckerna har jag ju nyligen läst och rekommenderat!" Well, det är inget sammanträffande. För mig så leder Miss Es boktips alltid till succé. Jag litar stenhårt på att jag kommer gilla vad än du slänger åt mig. Skulle dock vilja se den där semesterbokhögen igen så jag kan skriva ned fler tipsen ;)

Teh stuff. :-)

2 comments:

Cinnamon said...

Klart man får shoppa böcker när man är sjuk! Det vet väl alla att det är bästa medicinen för en bokmal?

Mrs E (ibland Grefvinnan) said...

Vad kul att du gillar mina tips - men det är klart, jag gillade ju böckerna som du skickade mig i mitt första pocketbyte så vi har väl kanske lite lika chic lit-smak iaf :-) Krya på dig, ska se till att få upp bokhögen igen.