Thursday 7 October 2010

Gräddhyllan-bloggträffen

Ikväll har jag varit i bra sällskap. Har träffat Hannas Hörna, Full bokhylla, Bokomaten, Calliope Books, The Book pond och den osynlige Vixxtoria som visade sig vara fullt synlig. Det var mycket trevligt! Vi åt på Gräddhyllan som är ett gammalt sekelskifteshus i Lund som är omgjort till restaurang. Det är mycket vackert inrett med kristallkronor och levande ljus och grönmålad stuckatur på väggarna. Vi fick sitta i ett eget rum med Abe Lincolns jättelika porträtt som vakade över oss, vilket förstås gjorde pricken över i:et.

Hela kvällen var supertrevlig, jag fick en bok av Calliope och ett bokmärke av Hanna (och hennes jordgubbe, mycket viktigt, inte glömma bort jordgubben!) Hade haft en askass dag på jobbet men efter att ha suttit och pratat böcker och annat boknördigt i ett par timmar så har jag kommit hem med ett nöjt leende på läpparna. :)

Boken jag fick av Calliope var föresten Lotta Olivecronas "Vren - de glömda rummen". Såg flashigt fantasyaktig ut på framsidan så jag norpade den, har dock ingen aning vem författaren är. Ska bli intressant att läsa!

5 comments:

a-lo said...

Kul att ses igen. Hur gick det med bakningen då?

Bokomaten said...

Ja, naturligtvis undrar man över chokladrutorna!? Jättekul att träffa dig igen, var alldeles för länge sedan sist! Ska prata mindre om mig själv nbästa gång och kanske donera en vampyrbok till dig.;)

Fia said...

A-lo det gick inte så bra med bakningen. Jag blev så trött då jag kom hem att jag gick å la mig på direkten. Eller snarare, kroppen var trött men hjärnan var i full gång. Kaffe sent på kvällen gör inte underverk för nattsömnen, du kanske märkte det själv? ;)

Bokomaten: Chokladrutorna blev istället croissanter (som jag köpte i ett morgontidigt bageri) och de var mycket populära hos mina kära arbetskamrater. Det var jättekul att träffa dig med!! Och jag tackar aldrig nej till en vampyrbok! ;)

a-lo said...

Tycker du gjorde helt rätt. Croissanter är lyx! Är för övrigt helt opäverkad av kaffe vilken tid på dygnet det än dricks. Kanske säger nåt om kvantiterna på mitt dagliga intag ;)

Fia said...

A-lo, jag avundas dig! Hur mkt kaffe jag än dricker så kommer jag nog aldrig bli resistent mot dess sideffekter...